Relații în spatele cortinei

din 20 iunie

Cu siguranță despre relații toți știm câte ceva. Fie că vorbim despre pop-science, fie că ne referim la cursuri intense de reinventare a relațiilor de cuplu, toate par să spună același lucru: relațiile adecvate aduc fericirea. 

Relațiile sunt, în genere, un joc in doi. Un joc cu reguli știute sau nu, un joc amuzant și, pe alocuri, frustrant, un roler-coaster emoțional, dar oricum ar fi, un joc ce merită trăit din plin. 

Workshopul pe care îl propunem este un prilej de decodare a regulilor jocului, a ce se afla dincolo de dinamica vazută a relațiilor de cuplu. 

Dacă îți dorești să afli tips and tricks despre relațiile adecvate, împărtășim din know-how-ul cu privire la relațiile toxice și incidența lor, discutăm despre tipurile de atașament și ce înseamnă dependența în cuplu. 

Facilitatori:

psiholog clinician și consilier psihologic : - Andra Cismaru

                                                                 - Bianca Vătășescu

                                                                 - Denisa Olbojan

TAXĂ DE ÎNSCRIERE = 50 LEI 

* Taxa pentru eveniment acoperă plata lectorului și susține activitatea Asociației Respiro. Îți mulțumim!

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

Domeniu

Dată începere

Joi, 20 iunie 19:00

Dată final

Joi, 20 iunie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!