Seară de jocuri peste 3 zile

Te invităm pe tine și gașca ta la o seară de jocuri Boardgames.
Unde?
Tocmai în centru la Respiro Lounge, luni, 21 octombrie, de la ora 19:00.

Am pregătit pentru tine:

-activități de cunoaștere 

- jocuri de tip ice breaking 

și multe alte surprize. 

TAXĂ DE PARTICIPARE = 10 LEI.

** CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!

Stim că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile dumnevoastră personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curentu cu toate situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe retelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

Locuri disponibile: 21

Public Speaking pentru profesori peste 4 zile

În prezent, nevoia de implicare în schimbarea paradigmei din educație, atât a profesorilor, cât și a părinților a dus la expunerea unor adevăruri didactice în cadrul conferințelor și atelierelor pe teme educative. Mai mult, răspândirea unor exemple de bună practică a solicitat din nou din partea profesorilor un stil care să redea cu claritate rezultatele obținute în cadrul unor activității și beneficiile unor metode utilizate. Totodată, specialiști în educație și-au creat branduri prin conceperea unor instrumente educaționale și a unor ghiduri de lucru. Din acest punct, vom aborda următoarele intrebări:

 • Cum să reușești să ai o voce în mediul educațional și să creezi o comunitate? Care sunt pașii necesari pentru a deveni vizibil?
 • Cum să îți depășești emoțiile și să îți structurezi un discurs de impact?
 • Cum să transmiți verbal structură, încredere și vitalitate?
 • Cum să realizezi conectarea cu publicul?
 • Cum să treci peste momentele care nu au ieșit așa cum ti-ai dorit?
 • Cum să îți concepi discursul simplu, rapid, dar și suficient de documentat?
 • Cum să reușești să iei cât mai mult dintr-un eveniment și să-ți creezi un networking emblematic?
 • Cum să alegi evenimentele care pe termen lung să îți creeze un brand?
 • Cum să găsești parteneri de promovare?
 • Cum să ai grijă de valorile tale pe parcursul drumului de afirmare?

Invitați : 

Sorin Lucaci -  PR Editura Herald, psiholog, organizator de evenimente culturale, realizator tv.

Andreea Puiu -  drd. Pedagogia fericirii, inițiatoarea campaniilor „Cartea de pe catedră” și „Aleg să fiu un profesor fericit”.

Taxa de înscriere = 65 lei (se achită pe loc la accesul în cadrul evenimentului). Prin achitarea taxei de participare susțineți activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!

Știm că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu toate situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

 

 

 

Locuri disponibile: 5

Motivația internă – secretul reușitei și împlinirii peste 5 zile

Ai simțit vreodată că eforturile tale nu te duc prea departe și că bați pasul pe loc?

Sfaturile pe care le primești de obicei sunt: „ai nevoie de mai multă voință”, sau „mai multă disciplină”. Consumi avid citate motivaționale, sperând să-ți dea un impuls de a merge mai departe. Îți dau seama că este încă un „hei-rup”, dar până când? Cum ar fi să generezi chiar tu acest flux de energie pentru acțiune?  

 • De ce mor atât de multe proiecte frumoase înainte de finalizare?
 • Ai început să scrii acea carte de ceva vreme și nu știi cum să te reapuci de scris.
 • Te antrenezi din greu, dar în jocul decisiv clachezi! 
 • Vrei să obții o promovare, lucrezi din greu, însă altcineva primește promovarea în locul tău. 
 • Citești de ani de zile cărți de dezvoltare personală și te afli în același loc. 
 • Te bucuri de un oarecare succes, dar nu ești împlinit cu adevărat.
 • Viața ta parcă merge pe pilot automat și se învârte în cerc.

Dar nu trebuie să mai fie așa. 

Acest seminar este pentru tine dacă:

 • vrei să știi cum poți să fii motivat din interior în orice situație;
 • vrei să ai energia de a acționa pentru ce ți-ai pus în gând;
 • vrei să nu fii copleșit când îți vine să renunți;
 • vrei să înveți cum să te automotivezi sănătos, pe termen lung;
 • vrei să ai succes și să fii împlinit în același timp;

Taxa de participare = 100 lei (se achită pe loc la accesul în cadrul evenimentului). Prin achitarea taxei de participare susțineți activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

Bonus: Participanții la acest seminar vor primi acces la cursul online Motivation Mastery, un curs de 7 ore despre cum să-ți generezi motivația interioară într-un mod sănătos. Cursul va fi lansat în toamna-iarna lui 2019.

Despre Daniel Cirț

Daniel Cirț este coach motivațional, cu 15 ani de experiență în motivarea echipelor de voluntari din diferite organizații non-profit și ONG-uri. A lucrat cu adolescenți, persoane depresive, persoane private de libertate, unele dintre cele mai dificil de motivat categorii de persoane. 

Daniel este trainer, și are o experiență de 20 de ani în public speaking. Susține seminare de parenting, fiind certificat în metoda All About Parenting, creată de Urania Cremene. De asemenea a susținut seminare de recuperare din depresie, pentru că este facilitator certificat al Programului de Recuperare din Depresie și Anxietate create de dr. Neil Nedley

Este producătorul și realizatorul emisiunii Inimă cuMinte la Speranța TV, o emisiune de dezvoltare personală, holistică, în care Daniel intervievează personalități de top din domeniul dezvoltării personale sau de business din România. De asemenea, a creat seria de video-uri inspiraționale Re-Mind your Heart pe YouTube.

Daniel este autorul primului curs online de inițiere a relațiilor romantice pentru adolescenți, Mai mult decât prieteni, pe care îl puteți găsi pe platforma respiro.ro. Ultima lui publicație este ebook-ul foarte apreciat de tineri, 7 Mituri despre relații și dragoste

Încă din timpul studenției, Daniel Cirț a fost preocupat, prin studiu aprofundat și practică, de spiritualitate și echilibru interior. Daniel și-a petrecut ultimii ani studiind intens psihologie practică, leadership și neuroștiințe, care, combinate cu practica și cunoștințele spirituale i-au oferit o perspectivă unică, holistică asupra dezvoltării personale. 

 

Locuri disponibile: 5

Workshop de caligrafie și psihologie peste 6 zile

Caligrafia e ceva cu totul și cu totul special, mai ales azi. O artă „pierdută”, la care însă oricine poate avea acces.

Caligrafia are beneficii concrete, prin produsele pe care le poți realiza folosind SCRISUL TĂU, fără să încerci să imiți pe nimeni. Nu ai de ce, scrisul tău e suficient.

Caligrafia are și beneficii personale, multe poate nebănuite: e un mediu de experimentare, de învățare, dar și de dezvoltare personală. Produce relaxare mentală și crește creativitatea. E o capacitate, pe care o poți construi și care-ți poate da o nouă încredere în forțele proprii. 

Caligrafiind, îți împingi limitele mai departe și te dezvolți tu, ca persoană.

Despre tine
Te atrage caligrafia, ești curios și ai pasiune. Posibil să fii chiar o fire experimentală. Poate ai încercat până acum să caligrafiezi sau poate nu știi absolut nimic despre asta, dar vrei efectiv să încerci. Acest workshop ți se adresează.

Despre workshop
Vei învăța lucruri introductive și practice, iar apoi aprofundăm, atât cât ne permite nivelul general, dar și timpul. Vei afla care sunt unele dintre cele mai uzuale stiluri și tehnici de caligrafie, cu posibilitatea de a testa variate instrumente, pentru că unele ni se potrivesc mai bine ca altele.

Vom lucra cu o peniță de caligrafie care are multă stabilitate, e ușor de folosit și e potrivită pentru un start bun.

Workshopul de caligrafie va presupune multă joacă, dar nu este o joacă! Vei învăța, efectiv, aspecte utile, teoretice și practice, legate de această artă. Vei afla cum să faci lucruri concrete pornind de la caligrafie.

Despre mine

Sunt Isabella Zaahr și am început să fac caligrafie din întâmplare, apoi am continuat din pură pasiune. Mi-a plăcut și-mi place și acum foarte mult să fac asta! Am ajuns, cu acest hobby, acolo unde nici nu speram: am învățat să fac logo-uri, cărți de vizită, script pentru tatuaje, desene în peniță (concept art), caligrafie pentru cărți, invitații, scrisori etc.

Preț și beneficii 
Costul workshopului este de 110 lei iar în preț sunt incluse, pe lângă cunoștințe și practică:

- un ceai și gustări din partea gazdei ca să ne simțim și mai bine împreună;
 - instrumentele de lucru, care-ți vor rămâne ție: tocul de caligrafie și penița.
 un tablou cu un citat ales de tine, pe care-l vom realiza împreună în timpul workshopului și pe care apoi îl poți dărui cui îți dorești tu sau îl poți păstra ca amintire.

Rezervări
Locurile sunt limitate: 10 - 15 persoane. 

CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

Stim că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele datel personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile dumnevoastră personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curentu cu toate situațiile neprevăzute. 

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe retelele sociale. Prin patrticiparea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora. 

Locuri disponibile: 6

Seară de jocuri peste 10 zile

Te invităm pe tine și gașca ta la o seară de jocuri Boardgames.
Unde?
Tocmai în centru la Respiro Lounge, luni, 28 octombrie, de la ora 19:00.

Am pregătit pentru tine:

-activități de cunoaștere 

- jocuri de tip ice breaking 

și multe alte surprize. 

TAXĂ DE PARTICIPARE = 10 LEI.

** CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!

Stim că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile dumnevoastră personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curentu cu toate situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe retelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

Locuri disponibile: 24