Social Games peste 1 zi

Te invităm să participi la o seara de social games, în care să te bucuri împreună cu alți tineri de jocuri dinamice în echipă. Tehnicile de îndemânare în echipă, situațiile de logică și întrebările de cultură generală sunt doar câteva din probele de la Social games. Nu îți spunem tot, ne dorim să te surprindem plăcut și să îți facem seara cât se poate de veselă. Te așteptăm luni seara, de la ora 19:00, în spațiul Respiro Lounge (intrarea principală din strada Biserica Doamnei, nr. 3).

 TAXĂ DE PARTICIPARE = 20 LEI

** CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

Locuri disponibile: 19

Vizionare și analiză de film cu Breasla Actorilor peste 3 zile

Ce faci miercuri seara ? Dacă ai chef să îți petreci timpul alături de prieteni, noi te așteptăm la Seara de Vizionare și Analiză de Film. Evenimentul va începe de la ora 19.00 și se va desfășura în noul spațiu Respiro Lounge. Atmosferă primitoare, oameni calzi și prietenoși, consumație din partea gazdei. De asemenea, vestea bună este că alături de noi vor fi cei de la Breasla Actorilor, care ne vor oferi o mică surpriză. După vizionare, ei ne vor ghida în lumea cinematografică, discutând liber pe marginea filmului, iar la final, vor organiza o tombolă prin care norocoșii vor câștiga 2 invitații la unul dintre spectacolele lor.

Fimul ales este Balanța - în regia lui Lucian Pintilie (1992).

 

TAXA DE PARTICIPARE = 10 LEI 

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

  

 

Locuri disponibile: 15