Petre Maran

Pentru o periaoda de mai bine de 17 ani Petre si-a defasurat activitatea in companii multinationale unde a ocupat pozitii de top management. Actiunile sale – pe langa conducerea unor subsidiare din Romania a companiilor internationale - includ sesiuni de conferinte, training si seminarii pe diferite verticale referitoare la solutii de Business Inteligence, solutii e-Business si aplicatii ERP, organizate cu parteneri strategici cum ar fi Microsoft, Dell, IDG Romania si altii.

Dupa aceasta perioada, Petre a ales calea antreprenoriatului, oferind servicii de consultanta in domeniul software (ERP si e-Business) cit si consultanta in dezvoltare de afaceri pentru importante subsidiare din Romania ale unor companii multinationale sau internationale, in calitate de reprezentant pentru Romania si Republica Moldova a firmei americane BRAINBENCH Inc. renumita pentru servicii de testare on-line pentru recrutare si dezvoltare organizationala, ulterior a firmei americane PreVisor si apoi SHL - UK. Acum prin firma proprie Maran People Management orientata pe programe de dezvoltarea resurselor umane, Petre repezinta in Europa de Est firma americana de testare online HR Avatar.

In ultimii ani, Petre s-a implicat puternic in activitati de audit si dezvoltare organizationala, management si executive coaching, training si team building pentru companii multinationale sau internationale prezente in Romania cit si pentru companii romanesti. De asemenea, Petre a fost puterrnic implicat in activitati de instruire ca trainer reprezentant in Romania pentru cunoscuta organizatie britanica OPEN UNIVERSITY OF BUSINESS SCHOOL. In aceasta calitate, el si-a adus aportul in formarea si dezvoltarea unui impresionant numar de manageri romani care au reusit sa parcurga mai multe etape educationale care includ PROFFESIONAL CERTIFICATE IN MANAGEMENT, PROFFESIONAL DIPLOMA IN MANAGEMENT si CERTIFICATE FOR PROJECT MANAGEMENT.

Petre a absolvit “ Magna cum laude” Facultatea de Automatica din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti. Ulterior si-a completat pregatirea academica in cadrul Open University of Business School – UK, prin parcurgerea mai multor niveluri de pregatire manageriala din cadrul programului MBA si a absolvit Academy of Executive Coaching - UK ca si Executive Coach. Petre a fost si este implicat in programe de absorbtie a fondurilor structurale UE si este licentiat de catre CNFPA ca si “Expert in Achizitii Publice” si “Formator”, participand la mai multe proiecte in calitate de Formator, Expert Antreprenorial, Consultant Antreprenorial si Consultant in Management.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!