Ghimbuluț Oana

Psiholog, în prezent lucrează la Centrul de Carieră al Universității Babeș-Bolyai și în cadrul Asociației PRO.MISIUNE. A absolvit Facultatea de Psihologie în 2008, iar în 2011 a finalizat un doctorat în acest domeniu. Ocazional predă în cadrul Facultății de Psihologie și activează ca trainer pentru diverse programe de dezvoltare profesională. Încă din 2010 a investit timp în programele pentru tineri, în activitățile de dezvoltare personală și profesională și în promovarea unei gândiri raționale prin programe de specialitate.

Consilierea vocațională a devenit un interes începând cu anul 2014, iar de atunci se bucură să lucreze cu tineri în ceea ce privește identificarea valorilor și intereselor profesionale, conturarea de planuri de carieră, explorare și decizie de carieră, precum și performanță în această dimensiune a vieții.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!