Mihai Stoicescu

Absolvent al ASE, Facultatea de Management. De asemenea este licențiat în teologie pastorală în cadrul Institutului Teologic Adventist. Masterand în Comunicare și Relații Publice cât și în Educație.

Între 2002 și 2006 a fost pastor în județul Constanta și Director asistent al Sola Scripitura și ASEF. Din 2006 până în 2009 a activat ca pastor, capelan și profesor de Biblie în cadrul LTA Stefan Demetrescu, București. Între 2009-2013 a fost trezorierul Conferinței Muntenia și Director al Departamentului Administrarea creștină a vieții. Pastor în București până în 2014; iar în prezent se ocupă de antreprenoriat și dezvoltare firmă.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!