Karla Socoteanu - Respiro Learning

Karla Socoteanu

Interesul meu pentru educație financiară a apărut încă de pe vremea copilăriei. De-a lungul anilor, acest interes m-a făcut să urmez studii economice la ASE, finalizate printr-un master de Management Financiar și Investiții. Mai întâi, am aplicat teoria învățată în domeniul bancar unde m-am ocupat de IMM-uri. Acolo am învățat mai mult despre greșelile financiare pe care le fac oamenii dar și despre oportunitățile pe care le au. Îmi doream să contribui mai mult în crearea unei societăți educate financiar și astfel în urmă cu 4 ani am început o nouă carieră în Consultant, Planificare și Educație Financiară.

Până acum, în această activitate, am avut privilegiul de a contribui în mod direct sau indirect prin echipa pe care am format-o, la îmbunătățirea situației financiare a peste 1000 de persoane și nu vreau să mă opresc aici. 

Pentru că îmi doresc să ajut cât mai mulți oameni să-și atingă obiectivele financiare, am ales să investesc timp în dezvoltarea acestui curs care cred că va permite mai multor oameni să facă primii pași în preluarea controlului asupra banilor și astfel să se bucure mai mult și fără griji de timpul petrecut cu oamenii importanți din viața lor.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii