Gina Matei - Respiro Learning

Gina Matei

Acum 11 ani am pus bazele primei divizii de vânzări de nișă (profesii liberale) din sistemul bancar. În toată această perioadă m-am descoperit ca om, ca profesionist, ca leader. Am crescut constant și am susținut oamenii să evolueze, să treacă la următorul nivel al succesului lor. 

În tot ce sunt eu ca om, mamă, soție, director, profesionist, există o punte comună: sunt coach. Coachingul este modul meu de a dărui oamenilor timpul de care au nevoie pentru a-și îndeplini obiectivele, oricât de ambițioase ar fi ele. 

Prin acest instrument am descoperit capacitatea și puterea oamenilor de a-și transforma viețile. Acest lucru poate însemna să ne urmăm un vis mai vechi sau nou, să avem un business mai performant, să folosim timpul eficient, să avem relații de calitate, să ne rezolvăm problemele, să evoluăm. Pentru a obține rezultatele dorite avem nevoie să fim ascultați, avem nevoie să fim provocați cu întrebări, cu observații, avem nevoie să învățăm să privim lucrurile și din altă perspectivă. 

Cred că evoluția este mult mai frumoasă atunci când o împartășești cu oamenii din jurul tău. Acesta este motivul pentru care am creat acest curs și pentru care susțin dezvoltarea oamenilor, în diferitele etape în care se află. 


Cursuri:

înapoi la toți profesorii