Florentina Năstase

Încă de mică mi-am dorit să aflu care este diferența dintre o persoană care se bucură de independență financiară și o persoană care are probleme financiare. Iar concluzia la care am ajuns după 5 ani de studii superioare, zeci de cursuri în țară și în străinătate, zeci de cărți citite este: #midsetul sau modul în care aceștia gândesc. 

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității București, masterandă în Management Organizațional în cadrul aceleași facultăți și Certified Coach atestat de către International Coaching Academy.

Sunt pasionata de citit și călătorit: până în acest moment am călcat pe 3 continente și am vizitat peste 20 de țări.

În prezent, ca și coach lucrez cu clienți din întreaga lume pentru a-i ajuta sa își îmbunătățească situația financiară și relația lor cu banii.

Te aștept și te tine să descoperi cum poți da un plus valoare calității vieții tale printr-un mod de a gândi sănătos și motivator!


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!