Daniela Dorcea

Cursul de educație financiară este un efect direct al preocupărilor mele din ultimii ani. Pe baza studiilor economice, de management și educaționale, a experienței în domeniile managementului și consultanței în accesarea fondurilor europene, precum și datorită educației informale pe care am accesat-o în ultimii ani, am adoptat principii financiare pentru propria mea viață. Datorită acestora, mă simt împlinită atunci când îmi ating obiectivele financiare personale, când investesc și obțin rezultate cuantificabile în propria mea afacere. De aceea, mi-ar plăcea să știu că vei avea o experiență similară la sfârșitul acestui curs. Mult succes!


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!