Alexandru Floroiu

Alex Floroiu este actor, manager/formator cultural și Președinte la Breasla Actorilor. El a absolvit Facultatea de Actoriela Universitatea Hyperion, clasa Mihai Mălaimare și Anamaria Pîslaru, și Facultatea de Administrație și Afaceri la Universitatea din București, cu lucrări în procesul de creație a personajuluiși în managementul de proiect al Centrului Cultural „Lira” Moinești

Alex a fost actor la Teatrul Masca București și Teatrul „Tudor Vianu” Giurgiu, jucând pe mai multe scene din țară și din străinătate. De asemenea, s-a remarcat în producțiile TV – Atletico Textila și Băieți de oraș, cât și în alte scurtmetraje, videoclipuri și reclame. 

În anul 2017 este atestat ca specialist în educație culturală – teatru de către Ministerul Culturii și INCFC. Totodată, este invitat să jurizeze „Joc în joacă” și „WordFest Bucharest”, festivaluri de teatru pentru copii. 

În prezent, joacă la Teatrul Stela Popescu București, în spectacolele „Micul Prinț” și „Hoțul de mărgăritare”, în „Aventurile lui Apolodor”, spectacol al trupei de teatru pentru copii – MiniRicii, și în „Prințul cel obraznic și bătrânul înțelept”, producție a Asociației Culturale AmphiTHEATRROM.

---

BREASLA ACTORILOR este o organizație non-guvernamentală, de drept privat și utilitate publică, ce promoveazăvalorile cultural-artistice românești și universale, prin mijloace de creație și interpretare artistică.

În acest sens, asociația își desfășoară activitatea sub patronajul următoarelor programe:

Compania de Teatru „Breasla Actorilor” - organizează și susține spectacole de teatru, muzică și divertisment, simpozioane, recitaluri de poezie și alte manifestări culturale și artistice.

„Breasla Actorilor” Entertainment - vă pune la dispoziție un întreg repertoriu de animații și show-uri artistice: statui vivante, animații pe picioroange, de jonglerie și clovnerie, show-uri cu foc, spectacole și parade stradale.

„Breasla Actorilor”Film Production - oferă servicii complete de producție de film și videos (scurtmetraje, videoclipuri, corporate videos). Echipa noastră culege o idee și o transformă într-un film! 

Studioul de Arte „Breasla Actorilor” - este un program alternativ de educație, cercetare și formare artistică. Programul beneficiază de mai multe departamente și ateliere, organizate și coordonate în funcție de specificul fiecărei arte și de nivelul profesional al participanților.

Agenția de Management și Impresariat „Breasla Actorilor” - realizează servicii de management și impresariat artistic, reprezentând atât actorii din România, membri ai asociației, cât și trupele artistice independente.

Înființată în anul 2016, la inițiativa actorului Alex Floroiu și a celorlalți 9 membri fondatori, Breasla Actorilor a reușit să aducă în jurul său noi membri activi, promovând prin ei și prin creațiile lor, profesionalism, artă, performanță.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!