Stilurile alimentare și starea de bine

din 08 aprilie

Te așteptăm la un seminar în cadrul căruia vei afla lucruri practice despre importanța alimentației. Știm cu toții că pentru o bună funcționare a organismului este important să fim atenți la alimentația noastră de zi cu zi.

În cadrul seminarului vor fi abordate teme de interes actual, vom  descoperi mai multe lucruri despre ceea ce presupune un stil de viață vegan, vom vorbi despre calciu, vitamina B12, imunitate și nu numai. 

Iată temele ce vor fi abordate în cadrul evenimentului: 

  • Ce înțelegem prin Vegetarian, Vegan, Raw Vegan; 

  • Vom demonta mitul: Dietele Vegane Nu sunt Sănătoase;

  • Proteina animală vs proteina vegetală;

  • Vom descoperi dacă într-adevăr avem nevoie de suplimente;

  • Răspundem întrebărilor: de unde îmi iau calciul?, cum îmi dau seama că am carență de Vitamina  B12? cum îmi întăresc sistemul imunitar?

  • Dieta ideala pentru tineri;

  • Ce sunt ciclurile circadiene și care este importanța lor?.

Dacă am reușit să îți stârnim interesul măcar prin intermediul unei singure teme ce va fi dezbătută, te așteptăm alături de noi pe data de 8 aprilie pentru a discuta pe larg toate aspectele mai sus menționate.

Alături de noi va fi Lavinia Frasinescu - absolventă a unor cursuri de nutriție și specializată în bucătăria Raw Vegană, în prezent fiind CEO și Raw Chef la Little Tyke - Bistro Vegan.

Intrarea pe bază de donație. Este recomandată o donație de 15-20 lei pentru susținerea activității sociale a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

Ca urmare a sitației epidemiologice create de răspândirea coronavirus, evenimentul este anulat momenta. Vă vom ține la curent cu data reprogramării, vă mulțumim pentru înțelegere.

Cunoaștem regulamentul GDPR și dorim să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Vom folosi datele tale pentru a-ți furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a te ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. Fotografiile făcute în  cadrul evenimentului vor fi folosite pentru promovarea activității asociației pe rețelele de socializare. Înscrierea la eveniment reprezintă acordul tău pentru utilizarea acestora în scopul mai sus amintit.

Domeniu

Sănătate și stil de viață

Dată începere

Miercuri, 8 aprilie 19:00

Dată final

Miercuri, 8 aprilie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!