Suntem convinși că probabil te-ai confruntat sau ai auzit vorbindu-se despre anxietate. Uneori în medii în care te aștepți, alteori în unele în care nu ai fi crezut că este posibil. Uneori informații clare și exacte despre aceasta, alteori unele incerte și confuzante.
Oricum ar fi, prin invitația la acest atelier vom clarifica ce este anxietatea și mai ales, care sunt fațetele ei, respectiv, cum putem integra anxietatea în așa manieră încât să devină o resursă și nu o vulnerabilitate.
Așa cum te-am obișnuit, maniera de lucru va fi una creativă și spontană, folosindu-ne de diverse instrumente și materiale ce întrunesc caracterul art-terapeutic.
Pe lângă cele menționate mai sus, vom încerca să dăm un răspuns următoarelor întrebări:
-
Cum se „naște” anxietatea?
-
Ce se întâmplă atunci când tu eviți conștientizarea propriei anxietăți?
-
În ce fel contribuie art-terapia la conștientizarea și integrarea anxietății?
-
De ce acum, de ce art-terapia?
Invitat: Gina Ilie, doctorand al Facultății de Psihologie și Științele Educației, psiholog clinician, psihoterapeut experiențial–unificator, artterapeut, psihosexolog și consilier pentru dezvoltare personală. Are experienţă ca trainer şi facilitator de grupuri de dezvoltare personală prin tehnici creative – artterapie, dramaterapie, terapii corporale. A dezvoltat o manieră de lucru art-terapeutică, în cadrul Psihoterapiei Experienţiale a Unificării P.E.U., centrată pe adolescenți și a publicat cartea „Art-terapia și dezvoltarea personală la adolescenți” la editura SPER.
Cunoaștem regulamentul GDPR și dorim să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Vom folosi datele tale pentru a-ți furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a te ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. Fotografiile făcute în cadrul evenimentului vor fi folosite pentru promovarea activității asociației pe rețelele de socializare. Înscrierea la eveniment reprezintă acordul tău pentru utilizarea acestora în scopul mai sus amintit.