Deconectare pentru reconectare

din 01 aprilie

Ce înseamnă deconectare și de la ce am avea nevoie să ne deconectam? Ce înseamnă reconectare și la ce am avea nevoie să ne reconectăm? Sunt doar câteva din întrebările pe care le vom aborda în cadrul atelierului. 

Ecranele (telefoanele în mod special) au devenit o „prelungire a mâinii noastre” și uneori putem fi șocați cât de des verificăm telefonul sau că uneori îl verificam deși nu sună și nici nu dă semne că am avea vreun mesaj.

Cum să învățăm să facem față acestei presiuni, dar și cum să înțelegem efectele ecranului asupra psihicului uman este tema pe care v-o propunem în cadrul întâlnirii.

Vom învăța importanța deconectării pentru a ne putea reconecta, o reconectare conștientă și asumată la o viață plină de semnificație. 

În cadrul întâlnirii vom afla ce reprezintă cyberpsychology și care sunt concluziile celor mai recente studii în domeniu. Pe lângă partea explicativă vom analiza și cazuri concrete, și vom încerca să înțelegem impactul tehnologiei asupra vieții noastre. Vom discuta despre riscurile la care ne expunem și cum ne putem proteja. și care sunt principiile pentru o interacțiune online sănătoasă.

Invitat: Agnes Remalia Dragomir,  psihoterapeut și psiholog clinician

https://www.psihoconsultanta.ro/despre-mine/

Preț: 100 lei plata în locație

70 de lei plata cu cardul

50 lei preț redus pentru studenți pe baza carnetului de student sau legitimației vizate pe anul în curs

Prin achitarea taxei de participare vei susține și activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

Cunoaștem regulamentul GDPR și dorim să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Vom folosi datele tale pentru a-ți furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a te ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. Fotografiile făcute în  cadrul evenimentului vor fi folosite pentru promovarea activității asociației pe rețelele de socializare. Înscrierea la eveniment reprezintă acordul tău pentru utilizarea acestora în scopul mai sus amintit.


 

Domeniu

Psihoterapie și dezvoltare personală

Dată începere

Miercuri, 1 aprilie 19:00

Dată final

Miercuri, 1 aprilie 21:00

Cost

100.00 de lei Plata în locație
70.00 de lei Plata în avans cu cardul
50.00 de lei Reducere pentru studenți

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!