Personal Power

din 30 martie

Invitat: Ginette Biolan

Asumarea responsabilității în viața personală este un moment de maximă importanță și un punct de inflexiune în viață. Poate că tu deja ți-ai asumat această responsabilitate sau poate că îți dorești un declic care să îți dea energia necesara pentru a acționa. Este exact ceea ce îți propune acest workshop: să îți arate cum poți să îți iei viața în propriile mâini și să îți ofere instrumente utile care să te înscrie pe o autostradă rapidă către propriul tău eu, într-o variantă la superlativ. 

Workshopul motivațional PERSONAL POWER este dedicat tuturor persoanelor care își doresc să preia un rol activ în viața proprie și să avanseze rapid către ceea ce și au propus.

Sportivii pot beneficia foarte mult de informațiile din cadrul acestui workshop deoarece le va oferi nu numai un impuls motivațional, cât și metode relevante pentru a face un salt pe un nivel superior.

Cu o experiență de aproape 20 de ani în training, coaching și facilitare de workshopuri, Ginette Biolan ajută companiile și pe liderii acestora să creeze un mediu de lucru în care inovația, munca în echipă și valorificarea potențialului uman sunt un mod de viață, prin furnizarea de programe de training transformațional.

Te așteptăm pe 30 martie alături de noi, pentru o seară petrecută la lucrul asupra propriei persoane!

Investiția în acest eveniment: 70 lei

Plata se face la începutul evenimentului. Evenimentul este unul caritabil, 50% din încasări mergând spre cauza a doi frați pugiliști, Erik și Antonio Borcan (9 și 10 ani, doi dintre copiii sprijiniți de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL), al căror vis este să devină campioni la box.

Proiectele Asociației TOTUL ESTE POSIBIL pot fi urmărite aici:

www.totulesteposibil.org

https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

Întâlnirile propuse de TOTUL ESTE POSIBIL în cadrul prietenos de la Respiro au la bază recompensarea susținătorilor asociației cu evenimente de calitate, evenimente în care cei care au sprijinit asociația să se bucure de reconectare, educație și puterea faptelor bune.

Locație: Asociația Respiro

Str. Biserica Doamnei, nr. 3, Sector 3

Cunoaștem regulamentul GDPR și dorim să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Vom folosi datele tale pentru a-ți furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a te ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. Fotografiile făcute în  cadrul evenimentului vor fi folosite pentru promovarea activității asociației pe rețelele de socializare. Înscrierea la eveniment reprezintă acordul tău pentru utilizarea acestora în scopul mai sus amintit

 

Domeniu

Psihoterapie și dezvoltare personală

Dată începere

Luni, 30 martie 19:00

Dată final

Luni, 30 martie 21:00

Cost

70.00 de lei Plătește acum

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!