Îmbrățișează procesul de transformare

Vin zile în care lucrurile nu ies nici pe departe cum ți-ai plănuit, în care toate se dau peste cap și se răstogolesc în așa fel încât parcă nu ai nici cea mai vagă idee cu privire la direcția în care să o apuci. Dar este în regulă. E perfect ok, aș spune. Pentru că acestea sunt zilele care te transformă și scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi… pentru că transformarea doare, sperie, zguduie și bineînțeles, te scoate din zona de confort.

Sunt milioane de gânduri care te năpădesc, parcă ai lua o pauză, dar nu trec 3 minute și mintea ta se întreabă: „Oare cu asta cum o mai scot la capăt?”. E greu să mai recunoști vocea Lui Dumnezeu în acele momente de vuiet din mintea ta, pentru că El nu țipă, ci șoptește adeseaEl vorbește inimii mele și a tale cu glas blând, duios, plin de iubire.

Cu cât te stresezi mai tare, parcă cu atât ești mai departe de lumină. E ca o conductă din cer prin care „curge” binecuvântarea lui Dumnezeu, dar care e blocată din cauza îngrijorării tale. Tu înțelegi ce zic? Nu poți să primești binecuvântarea Lui, nu pentru că „El nu vrea”,  nu pentru că „nu meriți”… ci pentru că îngrijorarea ta blochează acest lucru. Dumnezeu dă în continuare această binecuvântare, dar depinde de noi să o putem primi.

Când ești conștient de dragostea Lui Dumnezeu pentru tine, și nu mă refer la nivel general sau abstract, ci la ceva extrem de personal, de intim, de prietenesc… atunci lucruri incredibile se întâmplă în viața ta - se deschid uși și îți vin idei la care nici nu ai visat. 

Și abia atunci parcă începi să înțelegi. Atunci realizezi că ușile care ți s-au închis în nas sunt cu un scop anume, mai măreț decât propria persoană. Te agiți o vreme, dar apoi vine calmul. Nu ințelegi pe deplin, dar accepți. Inima ta e cuprinsă de pace, începi să ai o nouă perspectivă a lumii, o nouă maturitate, o dorință arzătoare și poftă de viață. Începi să ai din nou grijă de tine, de trupul tău, de mintea ta și realizezi că ești în acel proces extraordinar de transformare, iar partea bună e că adori persoana care devii. În ciuda durerii și a adversităților, înveți să iubești cine ești.

notează articolul

Astăzi tu ești profesorul!

9.9

Nota de mai sus este media tuturor notelor acordate de cititori. Îți mulțumim!

adaugă o părere