Curs: Work in Progress - depășește-ți limitele

Potrivit proverbului anonim: “First you learn, then you remove the L”, care circulă zilnic pe rețelele de socializare, ți-am pregătit un eveniment care te va ajuta să aplici și tu acel proverb. Mai exact, un curs de dezvoltare personală care te va ajuta să crești pe toate planurile.

Știm că uneori e greu să ieși din zona de confort, sau te simți limitat în a încerca lucruri noi. De aceea, vrem ca prin intermediul acestui curs să reușești să fii tu însuți în orice context. Așa cum este intitulat și cursul, noi îți propunem să îți depășești limitele și să devii cea mai bună versiune a ta. Făcând asta, vei fi liber să încerci tot felul de lucruri noi. Vei reuși să obții acel job, vei reuși să ții conferința aia unde un număr mare de ochi vor fi ațintiți asupra ta și chiar vei reuși să îți învingi orice teamă. Totul depășindu-ți limita!


Curs 1 – GĂSIREA MISIUNII ȘI PASIUNII
Tu știi ce te ghidează în viață? Lucrurile la care ești bun/ă și pe care le faci cu succes sunt adesea ori neconștientizate, ori lăsate deoparte pentru a face loc tumultului cotidian. În această primă sesiune luăm o pauză de RESPIRO și ne regăsim misiunea și pasiunea în viață pentru a le putea pune la “lucru” în direcția propriei bunăstări.

Curs 2 - ÎNTĂRIREA CONVINGERILOR
Ce-ai spune dacă ai fi sigur/ă pe tine? Dacă atunci când iei o decizie știi sigur de ce o iei și atunci când te prezinți sau îți susții cauza vocea ta nu ar mai tremura și nu te-ai mai îndoi? Convingerile noastre pot fi deopotrivă limitative cât și pozitive, de susținere. În a doua zi de curs vom identifica aceste convingeri și vom lucra pe eliminarea celor limitative cât și pe întărirea celor pozitive.

Curs 3 – FLOAREA VIEȚII (partea 1)
În mod natural, după conștientizarea pasiunilor noastre și după consolidarea credinței în noi înșine, energia dorinței de acțiune începe să lucreze. Și astfel se nasc țelurile, obiectivele către care tindem. Cursul numărul 3 adaptează obiectivele la contextul nostru de viață, la oportunități, valori și oamenii cu care interacționăm. 

Curs 4 – FLOAREA VIEȚII (partea 2)
Continuarea cursului 3 aduce sub lumina reflectoarelor experiențele noastre anterioare, factorii pe care nu-i putem influența în direcția dorită și concepe lista de To Do. Acea lista de To Do pe care vei dori s-o începi chiar de mâine, atât de bine ți se va potrivi. 

Curs 5 – Fixarea acțiunii și a direcției
Acest ultim curs are ca scop zona de Q&A, zona de clarificări, discuții pe marginea pașilor stabiliți anterior, tips & tricks pe aspecte de scăpare de teamă de ridicol, pregătire de prezentări și orice altă tematică venită de la tine.


Cine este Cristina Ursu?

Cristina Ursu, Trainer cu experiență de peste 8 ani în lucrul cu adulții în zona de training și coaching. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Trainer acreditat ANC şi Career Coach acreditat GCDF, în prezent în formare pe Terapie Cognitiv-Comportamentală. Este fondatoarea companiei de training și coaching The Betterist, scopul principal al ei fiind de a ajuta fiecare persoană cu care interacționează să își conștientizeze emoțiile și dorințele reale, cât și să facă deciziile asumat.

Orientarea și specializarea în aria de training s-au realizat în Dezvoltare a carierei, Public Speaking, Decision making, Train the trainers, Leadership și activități de Team building.

Datorită certificării GCDF de consiliere în carieră, a reușit prin sesiunile individuale și de grup să direcționez participanții către idealurile lor, mânați în acest parcurs de valorile proprii si interesele autentice.

Printre colaborări și parteneriate se numără următoarele: HP Inc, SelfTrust Academy, Mercedes Benz, SOS Satele copiilor, Bugetarii veseli, Centrul de copii Concordia, PRIME România, Clinica Mind Help, Yves Rocher România, Genpact, CERT.

De asemeni, în timpul liber, Cristina joacă în piese de teatru unde își dezvoltă latura oratorică și își folosește emoțiile pentru a transmite mesajele și face parte din echipa TEDx Obor pe partea de pregătire speakeri.

Poti plati cu cardul chiar aici sau pe loc, înainte de începerea cursului.

 • Domeniu Dezvoltare personală și socială
 • Lector Cristina Ursu
 • Dată începere Miercuri , 22 ianuarie 2020
 • Oră curs 19:00
 • Număr ateliere 0
 • Frecvență săptămânal, miercurea (o întâlnire dureaza 2h)
 • Tip Teoretic, Practic
 • Vârstă minimă 15
 • Cost
 • Înscrie-te acum

  Locuri disponibile: 28

#yourmoment
to share with others.

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!