Social Games

din 20 februarie

Te invităm să participi la o seara de social games, în care să te bucuri împreună cu alți tineri de jocuri dinamice în echipă. Tehnicile de îndemânare în echipă, situațiile de logică și întrebările de cultură generală sunt doar câteva din probele de la Social games. Nu îți spunem tot, ne dorim să te surprindem plăcut și să îți facem seara cât se poate de veselă. Te așteptăm miercuri seară de la ora 19:00, în spațiul Respiro Lounge (intrarea principală din strada Biserica Doamnei, nr. 3).

* * PENTRU ÎNTREȚINEREA ȘI BUNA DESFĂȘURARE A EVENIMENTELOR TAXA DE PARTICIPARE ESTE DE 20 LEI. ÎȚI MULȚUMIM! 

** CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

Domeniu

Dată începere

Miercuri, 20 februarie 19:00

Dată final

Miercuri, 20 februarie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!