Cum sunt granițele tale? – atelier experiențial

Zilnic ne întâlnim și confruntăm cu situații care ne pot provoca, care ne scot din zona de confort, care ne modifică starea de bine și uneori, ne și blochează.

Prin invitația la acest atelier vom explora împreună, într-o manieră creativă, în ce fel sunt prezente granițele tale în relație cu ceilalți, ce tip de granițe sunt și ce poți face pentru a menține interacțiuni sanogene și benefice pentru tine.

Dacă și tu te confrunți cu următoarele situații:

• Mi se întâmplă să nu mă pot deconecta de la job și îl „aduc” acasă;

• Mi se întâmplă să accept propuneri doar pentru că nu știu să refuz;

• Mi se întâmplă să am nevoie de foarte mult timp pentru a face o alegere;

• Mi se întâmplă să am senzația că îi deranjez pe ceilalți;

• Mi se întâmplă să nu știu cum să cer ceva, deși îmi doresc mult.

Atunci te așteptăm la acest atelier unde ne vom folosi de meditații creative și art-terapie, pentru a ne cunoaște „altfel” unii pe ceilalți și chiar și pe noi înșine și unde vei avea următoare beneficii:

• Îți vei conștientiza tipul granițelor într-o manieră creativă; • Vei dezvolta abilități de comunicare asertivă;

• Vei face cunoștință cu tehnicile expresiv – creative; • Vei intra în contact cu alți oameni pasionați de dezvoltare personală;

• Vei accesa propriul spirit creativ și ludic;

• Starea de bine se poate îmbunătății;

• Stima de sine poate crește;

Depinde doar de tine dacă alegi să-ți oferi o experiență creativă, spontană, în care vei picta, te vei juca, vei afla și cunoaște, vei zâmbi și vei împărtăși! Noi te așteptăm cu muzică, voie bună, culori, gustări, limonadă și atmosferă cu iz de vară! Alături de noi va fi Gina Ilie – psiholog clinician sub supervizare, psihoterapeut experiențial – unificator în formare, psihosexolog și consilier pentru dezvoltare personală. Are experienţă ca trainer şi facilitator de grupuri de dezvoltare personală prin tehnici creative – artterapie, dramaterapie, terapii corporale. A dezvoltat o manieră de lucru art-terapeutică centrată pe adolescenți și a publicat cartea „Art-terapia și dezvoltarea personală la adolescenți” la editura SPER.

Taxă de participare: 50 lei 

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

Știm că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu toate situațiile neprevăzute. 

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora. 

Locuri disponibile: 5

înapoi la evenimente