Corp şi ritm în drumul către tine

Auzim din ce în ce mai des despre cât de importantă este atenția pe care o acordăm corpului nostru în menținerea sănătății mintale şi a stării de bine, însă nu întotdeauna implementăm ideile care ne-ar putea sprijini în acest sens.

 Motivele sunt diverse: lipsa (aparentă sau nu) de timp, neîncrederea în noi metode, nivelul scăzut de disponibilitate şi multe altele. Important este că există şi momente sau perioade în care suntem dispuşi să concretizăm acțiunile care bănuim că ne-ar face bine, iar anotimpurile sau schimbările climatice pot fi partenerii noştri în acest demers. 

Astfel, vă invităm, la început de primăvară, la un atelier în care vom explora conexiunea cu corpul nostru, utilizând ritmul ca mijloc de autocunoaştere/intercunoaştere, atât din punct de vedere conceptual, cât şi experiențial. 

Concepte abordate: 

1. Ritmul activităților zilnice 

2. Ritmuri relaționale

 3. Ritmul interior 

Pentru desfăşurarea corespunzătoare a atelierului, vă recomandăm să fiți îmbrăcați lejer/confortabil.

INVITAT: Psiholog dr. Flavia Cardaș

Flavia Cardaş este psihoterapeut, doctor în psihologie, consilier psihopedagog şi asistent universitar asociat la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Psihologie. A publicat cartea intitulată „Invitație la psihoterapie prin dans şi mişcare: (te) accepți?”, în care a implementat un program de dezvoltare personală prin dans şi mişcare pentru şcolarii mici, ca urmare a studiilor de doctorat. A participat la conferințe internaționale cu prezentări şi articole de cercetare, urmând două stagii de practică în Anglia, în domeniul de care este pasionată - psihoterapia prin dans şi mişcare. Muzica şi ritmul sunt două mijloace principale prin care Flavia vă invită la autocunoaştere şi inter-relaționare, fundamentate nonverbal.

Data: 19.03.2019 / Ora: 19:00

TAXA DE PARTICIPARE: 50 lei

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!  

Locuri disponibile: 11

înapoi la evenimente