Încrederea în sine și viața autentică

Când ai încredere în altul, știi că te poți baza pe el și știi la ce să te aștepți de la el. După același model, când ai încredere în tine, știi că te poți baza pe tine și știi la ce să te aștepți de la tine. Știi ce poți și cine ești, pe scurt. Îți cunoști și-ți asumi limitele personale, atât pe plus, cât și pe minus. Îți asumi și creșterea personală, în funcție de asta.

Încrederea în forțele proprii te ajută să navighezi mai ușor prin propria viață. E ca o busolă și, per se, are puterea să-ți indice drumul către o existență autentică. Iar dincolo de toate, poate că beneficiul cel mai mare al faptului de a crede în tine e acela că ai cumva, în interior, convingerea că te vei descurca cu ceea ce-ți scoate viața în cale.

Ne vedem pe 17 septembrie, să vorbim liber și să vedem împreună ce înseamnă încrederea în sine și de ce merită să o consolidăm. Pentru că merită, într-adevăr: încrederea în sine îți poate schimba viața!

 

Moderator: Isabella Zaahr (psiholog în formare).

Taxa de participare = 20 lei 

** CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!

Stim că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile dumnevoastră personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curentu cu toate situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe retelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

Locuri disponibile: 22

înapoi la evenimente