Fericirea la școală

Este școala un loc al fericirii? Considerăm că fericirea se poate învăța? Pe 16 iulie vom crea un loc de dialog asupra fericirii. Dacă ești profesor, părinte sau pur și simplu vrei să afli ultimele descoperiri științifice asupra fericirii, te invit să mi te alături la Respiro.

Vom pleca de la 3 publicații: Fericiti la școală. Totul începe acasă, Nathalie de Boisgrollier; Pierdut și regăsit: cum îi ajutăm pe elevii cu probleme comportamentale (și, astfel, pe toți ceilalți), Ross W. Greene; Cum îi ajutăm pe copii să meargă fericiți la școală? Domnica Petrovai, Sorina Petrica. Ne aplecă asupra noțiunilor de coeficient emoțional și inteligență fericirii și vom crea un portofoliu de instrumente care să susțină fericirea la școală. Vei găsi exemple clare și variate de activități care ilustrează principiile fericirii și alte resurse care te pot ajuta să fii un profesor mai bun și un părinte care cunoaște miturile fericirii și nu cade în capcana lor.

Vino deschis(ă) spre a crea fericire!:) 

 

Este şcoala un loc al fericirii? Considerăm că fericirea se poate învăţa? 

Pe 16 iulie vom crea un loc de dialog asupra fericirii. Dacă eşti profesor, părinte sau pur şi simplu vrei să afli ultimele descoperiri ştiinţifice asupra fericirii, te invit să mi te alături la RespiroLounge.

Vom pleca de la 3 publicaţii: Fericiţi la şcoală. Totul începe acasă, Nathalie de Boisgrollier; Pierdut şi regăsit: cum îi ajutăm pe elevii cu problemecomportamentale (şi, astfel, pe toţi ceilalţi), Ross W. Greene; Cum îi ajutăm pe copii să meargă fericiţi la şcoală? Domnica Petrovai, Sorina Petrică. Ne vom apleca asupra noţiunilor de “coeficient emoţional”şi “inteligența fericirii”  şi vom crea un portofoliu de instrumente care să susţină fericirea la şcoală.

Vei găsi exemple clare şi variate de activităţi care ilustrează principiile fericirii şi alte resurse care te pot ajuta să fii un profesor mai bun şi un părinte care cunoaşte miturile fericirii şi nu cade în capcana lor.

Vino deschis(a) spre a crea fericire!:) 

Andreea Puiu: profesor, doctorand Pedagogia fericirii, initiatoarea campaniilor Cartea de pe catedra si Aleg sa fiu un profesor fericit

Taxă de înscriere = 50 lei

* Taxa pentru eveniment acoperă plata lectorului  și susține activitatea Asociației Respiro. Îți mulțumim!

** CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!

Stim că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile dumnevoastră personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curentu cu toate situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe retelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

 

Locuri disponibile: 12

înapoi la evenimente