Glowing skin is always in

din 14 ianuarie

De câte ori te uiți în oglindă pe zi? Ți s-a întâmplat să spui: „ce bine era dacă aș fi putut ascunde tenul meu azi”?

Am pregătit un eveniment special dedicat tenului. 

Pe lângă cele două aspecte esențiale: să te hidratezi holistic și să folosești produsele potrivite de îngrijire a tenului, vei afla și cum să menții acest glow printr-un ten radios pe care să știi cum să-l pui în valoare în funcție de tipul de ten și de nevoile estetice. 

Un eveniment ce cuprinde toate etapele unui machiaj corect și, cel mai important, sănătos pentru ten.

Pentru ca să-ți fie foarte ușor să înveți, în cadrul evenimentului se va face un demo cu toate etapele machiajului, iar la final vom avea o sesiune de întrebări și răspunsuri.

 

Lector Dana Argeșean – cu o experiență de 20 ani în industrie. Are studii făcute în Franța, Anglia, US și Hong Kong. Timp de 7ani consecutivi a făcut parte din echipa oficială de makeup artist a festivalului de Film de la Cannes.

 

Taxa de participare = 35 lei studenți / elevi și 70lei adulți (se achită în locație înaintea începerii evenimentului). Dacă ești student nu uita să-ți iei legitumația de student cu tine. Prin achitarea taxei de participare vei susține și activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.
Știm regulamentul GDPR - datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu eventualele situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele de socializare. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

 


Te așteptam cu un ceai cald și o atmosfera prietenoasă!

Dana Argeșan

Domeniu

Sănătate și stil de viață

Lector

Dana Argeșan

Dată începere

Marți, 14 ianuarie 19:00

Dată final

Marți, 14 ianuarie 21:00

Cost

35.00 de lei

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!