Seară de film

Te așteptăm marți seara, de la ora 19.00 să fii alături de noi la evenimentul de Vizionare și Analiză de Film. Totul se va întâmpla într-o atmosferă primitoare în noul spațiu Respiro Lounge.
De asemenea vestea bună este că alături de noi vor fi cei de la Breasla Actorilor care ne vor introduce în tainele unei analize cinematografice profunde.
Și pentru că nu vrem să dictăm noi filmul, ne-am gândit că cea mai bună varintă este să facem un poll cu lista noastra de propuneri de film, iar voi să vă alegeți favoritul. Lasă-ne votul tău în event , ca să știm exact ce film vom viziona și analiza în seara event-ului.

Te așteptăm!

* PENTRU ÎNTREȚINEREA ȘI BUNA DESFĂȘURARE A EVENIMENTELOR TAXA DE PARTICIPARE ESTE DE 15 LEI. ÎȚI MULȚUMIM! 

*** CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

Locuri disponibile: 15

înapoi la evenimente