Mărțișoare croșetate

din 11 februarie

Atelier Handmade

 

Dezvoltarea creativității și relaxarea sunt doar două dintre beneficiile intuitive ale unui atelier de lucru manual. Ne pregătim de venirea primăverii și de primele mărțișoare ale lui 2020, lansându-ți provocarea de a veni alături de noi să înveți să croșetezi. Dacă deja știi, ne arăți modele noi!

Ne ocupăm noi de materia primă și ustensile, adică vei primi un kit cu fire colorate și croșetă, inclus în investiția ta pentru eveniment.

 

Am găsit cel mai bun instructor! 

Ana Oană tricotează de aproape 60 de ani, adică de la vârsta de 7 ani. Astăzi este preocupată de tot ce este mai nou în acest domeniu și își creează singură modelele. De-a lungul timpului, Ana a fost ajutată de tricotat să se detașeze de provocările cotidiene și să se concentreze cu plăcere pe ce are de făcut într-un moment, devenind mai răbdătoare și mai echilibrată, efecte care sperăm să te inspire și pe tine.

 

Investiția în acest eveniment:

35 lei elevi / studenți (nu uita să iei carnetul de elev/student la eveniment)

70 lei preț întreg

Plata se face la începutul evenimentului. Evenimentul este unul caritabil, 50% din încasări mergând spre cauza Teodorei Biolan (unul dintre copiii sprijiniți de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL), al cărei vis este să devină ambasador al României, cu ajutorul înotului sincron.

 

Întâlnirile propuse de TOTUL ESTE POSIBIL în cadrul prietenos de la Respiro au la bază recompensarea susținătorilor asociației cu evenimente de calitate, evenimente în care cei care au sprijinit asociația să se bucure de reconectare, educație și puterea faptelor bune. 

Proiectele Asociației TOTUL ESTE POSIBIL pot fi urmărite aici: www.totulesteposibil.org sau https://www.facebook.com/datotulesteposibil

 

         IMPORTANT
Știm regulamentul GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu eventualele situațiile neprevăzute. În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

                                                     

Înscriindu-te vei confirma prezența la eveniment.

Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.

Domeniu

Creativitate și abilități practice

Dată începere

Marți, 11 februarie 19:00

Dată final

Marți, 11 februarie 21:00

Cost

70.00 de lei

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!