Cerc de lectură

Vă propunem o ultimă întâlnire a cercului de lectură din acest an în cadrul căreia vom discuta despre cartea scriitoarei Arundhati Roy, Dumnezeul lucrurilor mărunte

Vă invităm la o dezbatere antrenantă și la o întâlnire cu prieteni vechi și noi!

17 decembrie, ora 19.00

___________

Sudul Indiei, 1969. Înarmați cu inocența invincibilă a copiilor, gemenii Rahel și Estha își trăiesc vârsta nevinovată la adăpostul unei familii pestrițe: frumoasa, dar singuratica lor mamă, care îl iubește noaptea pe bărbatul pe care copiii ei îl adoră ziua; bunica lor oarbă, care cânta la vioară; unchiul lor drag, chefliu, marxist radical, afemeiat; o mătușă antipatică, pe care o dezamăgire în dragoste a făcut-o să savureze toate nefericirile celor din jurul ei... Dar, când verișoara lor din Anglia împreună cu mama ei vin în vizită de Crăciun, gemenii află că lucrurile se pot schimba într-o clipă.

___________

Arundhati Royeste prima scriitoare indiană care a câștigat Booker Prize. Premiul i-a fost acordat pentru romanul de debut, Dumnezeul lucrurilor mărunte, care, prin amestecul de exotism, misticism și istorie indiană, prin descrierea intensă a peisajului unei societăți fracturate în caste și condiționate de prejudecăți religioase, prin intensitatea poetică a limbajului și inventivitatea explozivă a stilului, s-a bucurat imediat de succes.

 

 

Locuri disponibile: 12

înapoi la evenimente