Grup de dezvoltare personală – definire

Te întrebi ce este un grup de dezvoltare personală și ce se întâmplă acolo?

Este locul în care vei întâlni oameni diferiți, dar cu ajutorul cărora poți să descoperi părti din tine. Vei întâlni situații care te vor ajuta să ai o nouă perspectivă și să te cunoști mai bine, ori să descoperi o nouă cale de a merge mai departe. 

De multe ori credem că unicitatea situației în care ne aflăm este singulară și de neînțeles. Întâlnirea cu ceilalți o să-ti ofere o nouă perspectivă asupra acestei „unicități”! Fiecare problemă va încerca să iasă iar și iar la suprafață până îi vei găsi o cale de rezolvare. Ceilati vor fi oglinzi pentru tine  și astfel prin această metodă vei ajunge să-ți conștientizezi problema având suportul unui grup.

Forța grupului și a comunității este ceea ce te poate face să descoperi modele inconștiente neaccesate până în prezent sau te poate ajuta să le folosești pe cele deja cunoscute. 

Cum se desfășoară?
Parcurgem împreună 3 întâlniri săptamânale, începând cu data de 15 iulie. (Ședința II: 22 iulie, sedinta III: 29 iulie) 
În cadrul şedintelor de grup, vom aborda teme legate de intercunoaştere, autocunoaştere,  imaginea de sine, gestionarea emoţiilor, asertivitate, dar şi probleme existenţiale.
Vom folosi tehnici diverse cu scopul de a găsi noi resurse personale și de a avea o altă înțelegere asupra lui AICI și ACUM pentru un viitor în pace, armonie, dragoste și iertare, spre vindecare. 

În cadrul grupurilor vei avea parte confidențialitate. 

Coordonatorul grupului:
Agnes Remalia Dragomir - psihoterapeut și psiholog clinician. 

Pentru multe informații: http://www.psihoconsultanta.ro

Taxă: 300 lei (100 lei/ sedință).

Interval: 19:00 – 22:00
 

 

 

Locuri disponibile: 4

înapoi la evenimente