Neîncrederea în sine și ambițiile mari

din 11 noiembrie

Ai o imagine clară, lucidă despre tine și modul în care vrei sa arate viața ta? Îți cunoști propriul adevăr și cu toate că știi unde vrei să ajungi, pare că te îndepărtezi mult mai tare? Sunt anumite comportamente, gânduri și emoții care te acaparează uneori și deși total conștient ca nu-ți fac bine, continui să le repeți mecanic, la infinit? 

Cum reușești să te autosabotezi prin propriile mijloace? De ce faci exact opusul a ceea ce știi ca e bine? Cum de nu reușești să te oprești exact la timp? Și ce anume te face să nu te schimbi și să evoluezi greu?

Alături de Raluca Simion, un psihoterapeut cu mintea deschisă și multă practică în domeniul anxietății și comportamentelor distructive, sunteți invitați la o seară în care sunt dezbătute pe larg soluțiile și strategiile prin care putem să dobândim un mai bun autocontrol asupra dependențelor, atașamentelor toxice și emoțiilor distructive. 

Timp de două ore vom exersa împreună, în cadrul unui atelier de lucru directiv, deschis și dinamic, strategiile și tehnicile prin care:

- putem redobândi curajul;

- exersa detașarea sănătoasă și practica relaxarea și autocontrolul  în acord cu adevăratele noastre nevoi și dorințe.

Taxa de înscriere = 80 lei (se achită în locație înaintea începerii evenimentului). Prin achitarea taxei de participare susțineți activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. 

Știm că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu toate situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

Domeniu

Dată începere

Luni, 11 noiembrie 19:00

Dată final

Luni, 11 noiembrie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!