Terapie prin joc și dramaterapie

din 05 decembrie

Ce părere ai despre „terapia de grup?” Ai dorit vreodată sa participi la ea? A sosit momentul să faci asta!

Este benefic pentru fiecare dintre noi să ne înțelegem cu ajutorul celorlați, prin interacțiune, exerciții de expunere și dramaterapie. Obiectivul acestei terapii este să faciliteze și să ofere sentimentul de siguranță pentru a permite exprimarea emoțională în totalitate. Dramaterapia utilizează metode precum jocul, improvizația, povestirea, interpretarea de rol și diverse unelte.

FacilitatorCătălina Bunea

„Fiind studentă la Psihologie, în ultimul an de studiu, vă propun să ne întâlnim  la ședințe de grup în cadrul Asociației prin proiectul Respiro Help, unde putem să experimentăm viața din alte perspective!”

* EVENIMENTUL ESTE GRATUIT

* ÎN CADRUL EVENIMENTULUI TE INVITĂM SĂ FACI O DONAȚIE CĂTRE ASOCIAȚIA RESPIRO PENTRU ÎNTREȚINEREA ȘI BUNA DESFĂȘURARE A EVENIMENTELOR.

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!

IMPORTANT!

Știm regulamentul GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu toate situațiile neprevăzute. În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

Te așteptăm!

Cătălina Bunea

Domeniu

Psihoterapie și dezvoltare personală

Lector

Cătălina Bunea

Dată începere

Joi, 5 decembrie 18:30

Dată final

Joi, 5 decembrie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!