DETOX your life

din 16 mai

Mintea și corpul nostru sunt un filtru care procesează zilnic task-uri, responsabilități, alimente, media, gânduri, trăiri, informații, etc. Fie că este vorba despre o decizie aproape banală, precum care dintre fotografii este mai bună pentru instagram, o întâlnire de o oră cu un angajator, sau o porție de mâncare luată în grabă la un fast food, absolut tot ce trece prin filtrul nostru este consumator de timp și energie. 

În fiecare minut al zilei avem ceva de făcut, o decizie de luat, o situație de confruntat. Această supraîncărcare de sarcini, emoții, obiecte, mâncare ne lasă la sfârșitul zilei epuizați, nefericiți și nemulțumiți că nu am avut timp să facem mai mult din ce ne place.

Invitata nostră Polixenia Rodina, te va ghida și te va ajuta să înțelegi cum să-ți faci curat în toate aspectele vieții, să elimini ce nu este neapărat necesar și ce nu-ți face bine, cum să alegi cu grijă ce lăsăm să treacă prin filtrul minții și corpului, pentru a ne rămâne mai multe resurse de timp și energie pentru lucrurile cu adevărat importante și astfel vom fi mai fericiți, mai eficienți și plini de energie.

Taxa de participare = 50 lei 

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

Domeniu

Dată începere

Joi, 16 mai 19:00

Dată final

Joi, 16 mai 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!