DETOX your life

Mintea și corpul nostru sunt un filtru care procesează zilnic task-uri, responsabilități, alimente, media, gânduri, trăiri, informații, etc. Fie că este vorba despre o decizie aproape banală, precum care dintre fotografii este mai bună pentru instagram, o întâlnire de o oră cu un angajator, sau o porție de mâncare luată în grabă la un fast food, absolut tot ce trece prin filtrul nostru este consumator de timp și energie. 

În fiecare minut al zilei avem ceva de făcut, o decizie de luat, o situație de confruntat. Această supraîncărcare de sarcini, emoții, obiecte, mâncare ne lasă la sfârșitul zilei epuizați, nefericiți și nemulțumiți că nu am avut timp să facem mai mult din ce ne place.

Invitata nostră Polixenia Rodina, te va ghida și te va ajuta să înțelegi cum să-ți faci curat în toate aspectele vieții, să elimini ce nu este neapărat necesar și ce nu-ți face bine, cum să alegi cu grijă ce lăsăm să treacă prin filtrul minții și corpului, pentru a ne rămâne mai multe resurse de timp și energie pentru lucrurile cu adevărat importante și astfel vom fi mai fericiți, mai eficienți și plini de energie.

Taxa de participare = 50 lei 

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

Locuri disponibile: 22

înapoi la evenimente