Terapie prin joc și dramaterapie

Ai luat parte vreodată la o "terapie de grup"?

Indiferent de raspunsul tău este benefic pentru fiecare dintre noi să ne înțelegem cu ajutorul celorlați, prin interacțiune, exerciții de expunere și dramaterapie.

Obiectivul acestei terapii este să faciliteze și să ofere sentimentul de siguranță pentru a permite exprimarea emoțională în totalitate.

Dramaterapia utilizează metode precum jocul, improvizația, povestirea, interpretarea de rol și diverse unelte.

Facilitator: Cătălina Bunea

„Fiind studentă la Psihologie, în ultimul an de studiu, vă propun să ne întâlnim săptamanal la sedințe de grup în cadrul Asociației prin proiectul Respiro Help, unde putem să experimentăm viața din alte perspective!

Haideți să începem să trăim cu adevărat prin a avea curajul de a ne spune povestea și celorlalți, respectiv de a oferi suport și sprijin!”

 

* EVENIMENTUL ESTE GRATUIT

** ÎN CADRUL EVENIMENTULUI POȚI FACE O DONAȚIE CĂTRE ASOCIAȚIA RESPIRO PENTRU ÎNTREȚINEREA ȘI BUNA DESFĂȘURARE A EVENIMENTELOR. 

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!

IMPORTANT!

Știm că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu toate situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

 

Toate locurile au fost ocupate. Vă așteptăm la evenimentele viitoare!

înapoi la evenimente