Despre noi

Respiro Lounge reprezintă spațiul Asociației Respiro. Un spațiu creat pentru a întâlni și a inspira tinerii, un cadru potrivit pentru îndeplinirea scopurilor și misiunii Asociației Respiro și anume de a forma tineri echilibrați emoțional, dezvoltați intelectual și spiritual, oferindu-le suport, educație și experiențe pentru o viață împlinită.

Valorile noastre sunt: libertatea, împlinirea, potențialul, schimbarea, pasiunea, creșterea, leadershipul și implicarea socială.

Echipa noastră Ceea ce ne definește. Ceea ce devenim. Tot la ceea ce ținem.

Emima Bucur

project manager

Silvia Dragomir

secretariat

Intră în echipă

2 poziții disponibile

Dacă îți place proiectul nostru și crezi că este locul potrivit pentru tine, te rugam să ne trimiți intenția ta și CV-ul la secretariat@respiro.ro

Mai mult

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!