Cristina Ursu

Cristina Ursu, Trainer cu experiență de peste 8 ani în lucrul cu adulții în zona de training și coaching. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Trainer acreditat ANC şi Career Coach acreditat GCDF, în prezent în formare pe Terapie Cognitiv-Comportamentală.

Orientarea și specializarea în acest domeniu s-au realizat în ariile de dezvoltare a carierei, public speaking, decision making, train the trainers, leadership și activități de team building.

Datorită certificării GCDF de consiliere în carieră, a reușit prin sesiunile individuale și de grup să direcționez participanții către idealurile lor, mânați în acest parcurs de valorile proprii si interesele autentice.

Printre colaborări și parteneriate se numără următoarele: HP Inc, SelfTrust Academy, Mercedes Benz, SOS Satele copiilor, Bugetarii veseli, Centrul de copii Concordia, PRIME România, Clinica Mind Help, Yves Rocher România, Genpact.

De asemeni, în timpul liber, Cristina joacă în piese de teatru unde își dezvoltă latura oratorică și își folosește emoțiile pentru a transmite mesajele și face parte din echipa TEDx Obor pe partea de pregătire speakeri.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!