Ana Barton

Ana Barton este o scriitoare contemporană din România. În afara literaturii pe care o scrie, Ana Barton se implică în proiecte culturale și sociale. Merge la școli, licee și universități din România pentru a dialoga cu tinerii pe diferite teme, toate de interes pentru ei. Cei cinci ani de interacțiune susținută cu elevii și studenții i-au demonstrat Anei nevoia de dialog a tinerilor în România, nevoia de direcție și nevoia de model. Dialog, direcție și model atât personale, cât și profesionale. Și încă ceva: în afara culturii dialogului, o societate nu are cum să se dezvolte sănătos pentru că nu are cu cine. 


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!