Cunoaștere de sine prin joc

STUDIOUL DE ARTE este un program alternativ de educație și formare artistică, deschis anul trecut în Municipiul Moinești, Jud. Bacău. Programul își propune să lanseze departamente și ateliere artistice destinate atât actorilor profesioniști, cât și oamenilor preocupați de evoluția personală. 

Prin urmare, Breasla Actorilor, împreună cu Asociația Respiro, vă invită la al doilea Atelier de Cunoaștere de sine prin joc

Principalul instrument al Atelierului de Cunoaștere de sine prin joc este Interviu cu personajul. 


Acest joc presupune ca participanții să își descopere propriul traseu de construcție a unui personaj, plecând de la sine. 

Coordonatorii din Breasla Actorilor vor fi călăuzele acestui traseu, oferind tehnici și indicații specifice artei actorului. În acest fel, participanții vor sesiza diferențele psihice și comportamentale dintre ei și personajele interpretate.

Indiferent dacă ești curios și îți plac provocările, sau ai vrea să retrăiești experiența interviului cu personajul, noi îți promitem o abordare îmbogățită a jocurilor, cât și alte surprize pregătite de invitații noștri actori.

Curs 1. Integrare socială

În acest prim curs, participanții vor înțelege importanța primelor întâlniri între oameni și vor învăța atât să se bucure de interacțiune, cât și cum să genereze vibrații pozitive asupra oamenilor cu care intră în contact. 

Curs 2. Cunoaștere și autocunoaștere

În acest curs, participanții vor prelua, prin joc, instrumente de cunoaștere și autocunoaștere, de dezvoltare a atenției și a puterii de concentrare, cât și de antrenare a simțurilor.

Curs 3. Limbajul corporal

În al treilea curs, participanții vor explora limbajul corporal.

Ei vor dobândi, astfel, conștiență asupra propriului corp și vor învăța să se exprime autentic, viu, intens.

Curs 4. Improvizație scenică

În acest curs, participanții vor primi teme de improvizație, învățând să continue jocul, să asculte și să reacționeze, să definească spații, caractere și acțiuni.

Curs 5. Interviu cu personajul

La această ultimă întâlnire, coordonatorii atelierului vor lua interviu personajelor interpretate de participanți. Ei vor descoperi, astfel, ce înseamnă să fii „în personaj”, să privești lumea cu alți ochi și să îți controlezi corpul, emoțiile și vocea.

Plata se va face pe loc, înainte de începerea cursului.

 • Domeniu Dezvoltare personală și socială
 • Lector Alexandru Floroiu
 • Dată începere Marți, 26 februarie 2019
 • Oră curs 11:00
 • Număr ateliere 5
 • Frecvență săptămânal, marți (o întâlnire dureaza 2h)
 • Tip Practic
 • Vârstă minimă 15
 • Cost

  40 RON preț / o ședință (întâlnire)

  150 RON preț / curs (5 întâlniri)

  25 RON preț / o ședință (întâlnire) student

  100 RON preț / curs (5 întâlniri) student

 • Înscrie-te acum

  Locuri disponibile: 29

#yourmoment
to share with others.