Termeni și condiții

Serviciile de consiliere online oferite de Asociația Respiro prin intermediul platformei de consiliere online teajut.ro sunt puse la dispoziție gratuit în special tinerilor între 15 și 30 ani.

Consilierii teajut.ro asigură confidențialitatea informațiilor oferite prin intermediul întrebărilor private, exceptând situațiile în care viața utilizatorului sau a altei persoane este în pericol. În această situație, consilierii pot încălca dreptul la confidențialitate în vederea asigurării integrității beneficiarului, în măsura în care informațiile oferite îi permit acest lucru.

Tinând cont de specificul online al serviciilor oferite, răspunsurile la întrebări vor fi condiționate de timp și de accesul la internet al consilierilor. Teajut.ro nu oferă sedințe de consiliere online, în timp real, decât în măsura disponibiliății consilierilor și ca urmare a unei programări anterioare cu aceștia.

Pentru obținerea unor rezultate vizibile în viața ta, este nevoie de onestitate, deschidere, angajament și implicare personală din partea ta.

Răspunsurile care îndeamnă la acțiune oferite de consilieri nu au caracter obligativ, nu înlocuiesc alte forme de terapie la cabinet sau servicii medicale. Din cauza limitelor impuse de mediul online, a interațiunii indirecte și a informațiilor incomplete cu privire la situația utilizatorilor, consilierii nu își asumă răspunderea în eventualitatea evoluției negative a cazurilor.

Consilierea online oferită de teajut.ro nu este un serviciu de urgență. Pentru situații de acest fel apelați telefonic serviciul de urgențe 112.


Abonează-te gratuit la Newsletter

Alătură-te și tu abonaților noștri