Despre noi

Pentru că dorim ca exuberanța și creativitatea să facă parte din calitățile fiecărui tânăr, pentru că aceste calități sunt adeseori blocate de lipsa echilibrului interior și pentru că echilibrul este greu de atins într-un mediu agitat și copleșit de factori stresanți, vrem să oferim tinerilor momente de respiro. Momente de deconectare de la sursele de „zgomot”, momente de întoarcere a privirii către sine, către ceea ce sunt în acest context și către ceea ce pot deveni, oferindu-și posibilitatea de a soluționa frământările, durerea interioară sau nemulțumirile legate de propria persoană.

În acest sens, vă punem la dispoziție vouă, tinerilor între 15 și 30 de ani, indiferent de mediul din care proveniți sau de viziunea pe care o aveți asupra vieții, serviciile de consiliere Respiro. Fie că te afli în impas, fie că ești dornic să-și îmbunătățești viața personală sau profesională, îți oferim posibilitatea de a trăi o viață liberă de dificultăți emoționale, liberă de efectele experiențelor negative, liberă de dependențe de orice fel, pentru că noi credem că acestă libertate constituie baza unui mod sănătos de a trăi, de a interacționa cu lumea și de a te relaxa.

Platforma de consiliere online teajut.ro îți este pusă la dispoziție în mod gratuit de Asociația Respiro. Aici vei descoperi un mediu sigur în care, sub protecția anonimatului, să poți dialoga cu specialiștii noștri despre preocupările tale și împreună cu ei să cauți căi de soluționare și de îndeplinire a aspirațiilor personale.

Platforma teajut.ro reunește specialiști din domeniul consilierii psihologice, psihoterapiei, consilierii școlare și vocaționale, psihiatriei și consilierii pastorale care își pun la dispoziție timpul și cunoștințele pentru a veni în sprijinul tău.

În completarea acestor servicii, îți punem permanent la dispoziție materiale specializate, prin articolele publicate și grupate pe subdomenii specifice, astfel încât să poți accesa cu ușurință doar materiale care vizează tema care te interesează și, prin intermediul acestora, să înveți să te ajuți singur.

În plus, persoanele din zona București, vor putea aplica pentru consiliere față în față la cabinet, însă numai la recomandarea consilierului. Pentru acest tip de consiliere, vei putea beneficia de maxim trei ședințe a câte 50 de minute, gratuit. Urmând ca în funcție de gravitatea situației și de posibilități, să fi orientat către un cabinet psihologic individual, grupuri de dezvoltare personală, suport psihiatric sau juridic, fie să continui consiliera la cabinetul Respiro, contra cost. În acest fel dorim să realizăm un echilibru atât între nevoile beneficiarilor, cât și programul și disponibilitatea consilierilor.


Abonează-te gratuit la Newsletter

Alătură-te și tu abonaților noștri