Comunică eficient și depășește conflictele în relații

din 09 aprilie

Dorești să-ți dezvolți abilitățile de preîntâmpinare a conflictelor, comunicare autentică în relație, de a-ți face auzite nevoile și de a stabili limite sănătoase? În cadrul atelierului vei învăța să identifici tiparele de gândire disfuncționale, gestionarea furiei, negocierea corectă și eficientă.

Vei învăța să identifici tiparele de gândire disfuncționale, vei afla cum să gestionezii furia personală și pe cea a partenerului, cum să negociezi corect și eficient, cum să intervii în sistemul cuplului din care faci parte și să neutralizezi mecanismele de apărare care te împiedică să desfășori o comunicare clară.

Indiferent dacă este vorba despre partenerul de viață, un părinte, o soră sau un prieten, comunicarea relațională eficientă ne învață cum să gestionăm cele mai importante relații din viața noastră cu claritate, încredere și iubire.

Vei învăța soluții noi atât pentru probleme vechi (parteneri distanți, care nu comunica, o viață sexuală care și-a pierdut strălucirea de la începutul relației), cât și pentru probleme moderne (cum ar fi raportul prea strâns cu tehnologia în cazul unuia dintre parteneri). 

Sorin Lucaci - PR Editura Herald, psiholog, organizator de evenimente culturale, realizator tv, scriitor.

Cati Călin - psiholog și formator de formatori în Metoda ESPERE® la Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer. Este acreditată de Institutul ESPERE Internațional și parte a Consiliului său de administrație. Are o experiență de 19 ani în training, consultanță și resurse umane. De 13 ani s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personală, programe de formare special concepute pentru cupluri, organizații, profesori, educatori, părinți și copii.

Preț eveniment:

- 70 lei preț întreg/  60 lei plată online;

- 55 lei pentru elevi/studenți (nu uita să-ți iei cu tine carnetul de elev/student la eveniment). Plata se face online sau  în locație înaintea începerii evenimentului. 

Prin achitarea taxei de participare vei susține și activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

Cunoaștem regulamentul GDPR și dorim să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Vom folosi datele tale pentru a-ți furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a te ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. Fotografiile făcute în  cadrul evenimentului vor fi folosite pentru promovarea activității asociației pe rețelele de socializare. Înscrierea la eveniment reprezintă acordul tău pentru utilizarea acestora în scopul mai sus amintit.


 

Domeniu

Psihoterapie și dezvoltare personală

Dată începere

Joi, 9 aprilie 19:00

Dată final

Joi, 9 aprilie 19:00

Cost

70.00 de lei Preț în locație
60.00 de lei Plată online
55.00 de lei Reducere studenți

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!