Atelier de(spre) caleidoscoape

din 26 martie

Dezvoltarea creativității și relaxarea sunt doar două dintre beneficiile intuitive ale unui atelier de lucru manual. Sărbătorim venirea primăverii cu un atelier de confecționat caleidoscoape.

Ne ocupăm noi de materia primă și ustensile, adică vei primi toate cele trebuincioase ca să îți confecționezi propriul caleidoscop. Acesta va rămâne la tine, să îți însenineze biroul, biblioteca și viața!

Atelierul se adresează copiilor-copii, dar și copiilor-adulți și copiilor bunici ? (între cinci și șaptezeci și opt de ani, cel mai vârstnic participant de până acum).

Te așteptăm pe 26 martie alături de noi, pentru o seară petrecută în magia caleidoscoapelor și a faptelor bune!

Invitat: Veronica Soare

Investiția în acest eveniment:

80 lei plată în locație;

70 lei plată online;

Evenimentul este unul caritabil, 50% din încasări mergând spre cauza Anastasiei Bodan (14 ani, unul dintre copiii sprijiniți de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL), al cărei vis este să devină cea mai mare balerină din istorie.

Proiectele Asociației TOTUL ESTE POSIBIL pot fi urmărite aici:

www.totulesteposibil.org

https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

Întâlnirile propuse de TOTUL ESTE POSIBIL în cadrul prietenos de la Respiro au la bază recompensarea susținătorilor asociației cu evenimente de calitate, evenimente în care cei care au sprijinit asociația să se bucure de reconectare, educație și puterea faptelor bune.

Locația: Respiro Lounge

Str. Biserica Doamnei, Nr. 3

Cunoaștem regulamentul GDPR și dorim să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Vom folosi datele tale pentru a-ți furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a te ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. Fotografiile făcute în  cadrul evenimentului vor fi folosite pentru promovarea activității asociației pe rețelele de socializare. Înscrierea la eveniment reprezintă acordul tău pentru utilizarea acestora în scopul mai sus amintit.


 

Domeniu

Creativitate și abilități practice

Dată începere

Joi, 26 martie 19:00

Dată final

Joi, 26 martie 21:00

Cost

80.00 de lei Plată în locație
70.00 de lei Plată online

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!