Eliberează-te · miercuri, 25 mar.

Respiro Help

Suport psihologic gratuit oferit de Asociația Respiro

 

În contextul actual, în care sănătatea ne este amenințată, libertatea de mișcare limitată și stabilitatea financiară stă sub semnul întrebării, echilibrul emoțional este și el afectat. Mai mult ca oricând, astăzi suntem nevoiți să ne adaptăm unui context desprins parcă din scenarii science- fiction. 

În această perioadă, Asociația Respiro își va concentra eforturile în a oferi suport psihologic specializat (telefonic sau prin videoconferință) persoanelor afectate. Știm că, din păcate, nu oricine beneficiază de susținere (fie suntem departe de familie, fie suntem nevoiți să stăm izolați o perioadă, fie suntem nevoiți să ne continuăm activitatea în medii în care suntem foarte expuși infectării cu noul coronavirus) și că unele persoane sunt predispuse la a se confrunta cu niveluri ridicate de anxietate, stres și îngrijorare care le pot afecta funcționarea normală. De aceea, am ales să fim lângă voi!

Noi, consilierii Respiro, vom interveni, mobilizându-ne toate resursele pentru a vă oferi vouă, cei care aveți nevoie de noi, instrumentele necesare pentru gestionarea trăirilor emoționale asociate situației actuale provocate de pandemia generată de COVID-19 și pentru a găsi soluții în fața situațiilor de criză care au potențialul de a vă afecta în plan personal, familial și profesional.

Știrile și majoritatea informațiilor care circulă și ajung la noi zi de zi sunt concentrate pe aspectele negative, scenariile preconizate fiind dintre cele mai întunecate, nivelul de încredere în oamenii de lângă noi e din ce în ce mai scăzut, iar suspiciozitatea crește. De aceea, ne dorim ca activitatea noastră să încline chiar și puțin balanța în direcția speranței și a optimismului. 

Pentru a beneficia de suport psihologic gratuit, completează formularul: https://docs.google.com/forms/d/1lnc4uAY6XTNt-x4xP4Vxyu4kdJnHz_MHjVWjMUPawdA/edit

Este o perioadă aglomerată, în care suntem intens solicitați. Cu toate acestea, imediat ce vom avea un moment liber, vă vom contacta pentru stabilirea unei prime discuții. În această perioadă, în care este recomandată limitarea contactului social, vom sta în legătură prin telefon sau videoconferință (Skype, Whatsapp, Messenger), existând posibilitatea ca după încetarea restricțiilor impuse de autorități ședințele să poată continua și la cabinetul Asociației Respiro.

 Nu lupta singur, caută ajutor!

 

Login Ca sa adaugi un comentariu trebuie sa te loghezi.

Articole Similare

Care sunt cei mai mari dușmani ai relației tale de cuplu?
Știai că există în această lume cineva care are abilitatea de a asculta modul in care comunica doi parteneri timp de numai 5 minute și să spună cu o precizie de 91% dacă acel cuplu se va despărți sau nu în viitor?
Descoperă cum poți face diferența între anxietate și panică
Avem responsabilitatea ca mai întâi de toate, din respect față de noi iar mai apoi față de semenii noștri, să ne informăm din surse oficiale, demne de încredere și să urmăm sfaturile specialiștilor oricât de grele sau neplăcute ar fi acestea.
Efectele anorexiei asupra psihicului
Anorexia este o tulburare de alimentație în care o persoană devine obsedată de greutate, de forma corpului, perceput distorsionat și de aportul de alimente ajungând până la înfometare autoimpusă și la tendințe de izolare.
Corpul își amintește traumele
Trauma este ca o cicatrice sufletească, care ne afectează latura emoțională, fizică, cognitivă, comportamentală și relațională, provocând efecte vizibile care reduc funcționarea noastră zilnică.
„Micro-traumele” ne pot afecta sănătatea emoțională
De ce atât de mulți oameni se simt cronic nemulțumiți, frustrați, anxioși sau deprimați, chiar și atunci când nu există niciun indiciu concret pentru a justifica o astfel de suferință?
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!