Despre noi

Echipa Respiro Books este formată din tineri cărora le place să citească, tineri pasionați nu doar de carte, ci și de film, artă, cultură. Membrii echipei sunt liceeni, studenți și tineri absolvenți de studii universitare. Scriem cu plăcere despre ceea ce am citit și am văzut cu ochii noștri, fiind animați de dorința promovării unor lucruri de calitate, selectate atent.

Credem în importanța lecturii, în puterea cărților de a contribui la educarea tinerilor, de a le forma spiritul critic, ajutându-i să se orienteze într-o lume care le oferă tot mai multe provocări și o cantitate impresionantă de informații, acestea fiind tot mai dificil de trecut în revistă și evaluat. Cartea — în format clasic (tipărită) sau în format digital (diverse variante de e-book) — rămâne unul dintre cele mai eficiente mijloace pentru promovarea ideilor.

Scriem și publicăm în primul rând pentru adolescenți și tineri, pentru liceeni și studenți, dar și pentru toți cei preocupați să citească materiale de calitate și să primească recomandări de carte. Cronicile de carte, diversele articole despre lectură și carte, cronicile de film, dar și micuțele e-book-uri care pot fi descărcate gratuit de pe platforma „Respiro Books” formează un conținut divers, atractiv, interesant, scris într-un limbaj accesibil unui public cât mai larg.

Vă mulțumim pentru interesul arătat și pentru vizitele în „căsuța” noastră online.

Echipa Respiro