100 pagini
Aurelia-Rodica Drăgan 578 270

Voiaj artistic în jurul Europei

Voiaj artistic în jurul Europei oferă exact ce promite: o călătorie în spațiul cultural european, o trecere în revistă a 40 de muzee, spații de expunere, instituții culturale și galerii de artă care ar trebui să se afle pe lista must see a oricărui iubitor de călătorii. Autoarea prezintă succint, în dreptul fiecărui muzeu, câteva date istorice, detalii privind alcătuirea colecției pe care o deține, precum și lista celor mai importante creații artistice deținute, care nu ar trebui ratate de vizitatori.

Mai mult decât de a fi un ghid de orientare a celor care și-au propus să ajungă la unul dintre muzeele prezentate, cartea se poate dovedi și o excelentă sursă de idei pentru eventuale călătorii viitoare.

 

Aurelia-Rodica Drăgan a absolvit secția de Istoria Artei a Facultății de Istorie din cadrul Universității București. Este și absolventa unui program de master interdisciplinar în Istoria Artei și Filosofia Culturii. În prezent, coordonează departamentul de cercetare în proiectul Artosphere, dezvoltat de Fundația ABP/TFC.

Voiaj artistic în jurul Europei
descarcă cartea și autentifică-te pentru a adăuga recenzii
alte cărți